Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 08:30 1 260 4

Локо Пд с нов спонсор - ще налива 1 милион лева в клуба

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • спонсор

Очаква се партньорството между двете страни да бъде обявено официално до края на тази година или в началото на следващата

Локо Пд с нов спонсор - ще налива 1 милион лева в клуба - 1
СНИМКА: lokomotivpd.com

Локомотив (Пловдив) скоро ще има нов спонсор, пише "Тема спорт". Според запознати клубът ще започне да си партнира с бюкмейкърска компания, с която и преди са имали взаимоотношения. Те обаче ще бъдат подновени, при това при много сериозни параметри. "Черно-белите" ще получат според контракта 1 милион лева. Очаква се партньорството между двете страни да бъде обявено официално до края на тази година или в началото на следващата.

Вчера тимът стартира подготовка за мача със Славия, който е в понеделник, 17 октомври, от 17:30 часа на "Лаута". Проби в клуба започна 18-годишното френско крило Амин Шауи, който е минал през школата на Пари Сен Жермен. Той ще опита да впечатли треньора Александър Томаш и да си заслужи предложение за договор от "смърфовете". В момента тестове при "смърфовете" карат и 19-годишният белгийски нападател Юсиф Сила, както и бразилецът Карлос Жатоба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хаха

    3 0 Отговор
    Локо Пд доказва, че и без всекидневните дрънканици на бившия си благодетел могат да се справят чудесно. Оня шут само им създаваше ненужно напрежение.
  • 3 Делчо

    3 0 Отговор
    Кой ще е новият спонсор - ЕфБет, УинБет, АлфаБет, Бетано, ПалмсБет, 8888 ????
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.