Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 09:34 914 3

Със закъснение: Мъри с 30-минутна лекция към играчите на Левски след загубата от Славия

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • славия-
  • левски-
  • футболисти

Както е известно, Мъри още на стадион „Александър Шаламанов“ обяви, че е жалко „сините“ да изглеждат по този начин в битките със съседите си

Със закъснение: Мъри с 30-минутна лекция към играчите на Левски след загубата от Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Със закъснение стартира вчерашната тренировка на Левски. Старши треньорът Станимир Стоилов е задържал с 30 минути играчите в съблекалнята, където е разкрил от какво не е доволен по време на дербито със Славия, което се превърна в поредно фиаско извън „Герена“ и в двубоите с останалите столични клубове, пише „Мач Телеграф“. А предстои още един такъв мач – в неделя гостуват на Септември София на Националния стадион „Васил Левски“.

Както е известно, Мъри още на стадион „Александър Шаламанов“ обяви, че е жалко „сините“ да изглеждат по този начин в битките със съседите си. А вчера имаше възможност и лично да го направи в очите на футболистите.

Трябва да се отбележи, че доста от тях се представиха под възможностите си. Най-вече в защита, където нито Сундберг, нито Кордоба, а и Цунами бяха на ниво.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    5 2 Отговор
    В България няма черно тото! Неееее! А бе какъв беше коефициента за победа на Славия?
  • 2 аз и аз и аз

    3 2 Отговор
    Сам си е виновен Мъри. Такова безхаберие скоро не бях виждал и то най-вече от него и екипът му.
  • 3 Още

    2 1 Отговор
    Малко и мърко ще го разкрият, беганието ще е страшно