Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 21:40 822 1

Шефът на съдиите: Моята работа е да работя със съдиите, многото говорене не помага на българския футбол

  • виктор кашай-
  • венци стефанов-
  • славия-
  • бфс-
  • съдии

Само преди няколко дни босът на най-стария столичен клуб се нахвърли върху съдиите след победата над Септември (1:0) в мач от 13-ия кръг на българския шампионат

Шефът на съдиите: Моята работа е да работя със съдиите, многото говорене не помага на българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Виктор Кашай коментира изказването на президента на Славия Венцеслав Стефанов по негов адрес. Само преди няколко дни босът на най-стария столичен клуб се нахвърли върху съдиите след победата над Септември (1:0) в мач от 13-ия кръг на българския шампионат.

"Хич не се сещам Сватбата млад съдия ли беше? Или този другият, дето ни отряза главата? Моля ти се. Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов, не знам какъв да го нарека, пише нарядите - нито ги знае, нито ги познава. Делегат беше Петър Петров, който беше шеф на съдиите. Данчо Сталев даже са го извадили от делегатството - достоен и можещ човек. Идва един от унгарската пуста и ти казва, че Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат съдии. Михайлов е виновен за това, че е сложил този Касай. А Касай като са го сложили трябва да си гледа работата принципно, а не да се чеша по Будапеща и да ни праща тук един… Да кажа ли точно какво? Няма да кажа", каза тогава Стефанов относно Виктор Кашай.

Той от своя страна коментира изказването на президента на Славия по следния начин:

"Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си говори, каквото иска, но той със сигурност не е запознат със ситуацията такава, каквото е. Ако някой иска и е толкова заинтересован, може да дойде да прекара една седмица с мен, за да види как точно аз работя. Понякога многото говорене не помага на българския футбол".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    3 0 Отговор
    Обичам футболните съдии,те ядат на корем,ама ядат и бой.А пък Конституционните - не! Честно ли е?