Last news in Fakti

16 Октомври, 2022 17:32 1 537 1

Гризман: Искам да помоля феновете на Атлетико Мадрид за прошка

  • антоан гризман-
  • футбол-
  • атлетико мадрид-
  • барселона

Барселона и Атлетико Мадрид се споразумяха за сумата 20 милиона евро, за да се завърне Гризман в испанската столица

Гризман: Искам да помоля феновете на Атлетико Мадрид за прошка - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман бе в трудни взаимоотношения с феновете на отбора след трансфера си през 2019 година в Барселона. Някои от привържениците на тима продължават да бъдат недоволни, че играчът е взел това решение преди време. Това накара Гризман да се извини на феновете.

"В края искам да помоля за прошка, знам, че хората искат да го чуят от моята уста. Искам прошка за щетите, които нанесох на хората, но най-вече ще се извиня, чрез моите игри на терена", сподели френският нападател.

Барселона и Атлетико Мадрид се споразумяха за сумата 20 милиона евро, за да се завърне Гризман в испанската столица. Той също така намали заплатата си с 25%, за да бъде отново част от състава на Диего Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошката

    1 0 Отговор
    Със 100 милиона са напреде,ко недоволстват :D