Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 09:00 4 809 5

Бивша състезателка по фигурно пързаляне се самоуби на 32-години

  • бриджит намиотка-
  • фигурно пързаляне-
  • спорт-
  • самоубийство

Новината беше съобщена от нейните родители в интервюто им за „USA Today“

Бивша състезателка по фигурно пързаляне се самоуби на 32-години - 1
Снимка:

Бившата американска състезателка по фигурно пързаляне Бриджит Намиотка се е самоубила на 32-годишна възраст. Новината беше съобщена от нейните родители в интервюто им за „USA Today“.

“Бриджит стана жертва на своите дългогодишни страдания и пристрастеност към лекарства в резултат на получената травма след изнасилването. Тя беше прекрасно дете и отличен спортист. Тя не успя да се възстанови психически. Надяваме се, че нейният случай ще привлече внимание върху ужасния ефект на сексуалното посегателство върху жертвите“, заявиха семейство Намиотка.

Бриджит Намиотка се самоубила още през юли, но една сега нейните родители споделиха за смъртта ѝ. Тя беше една от жертвите на бившия си партньор в двойките на фигурното пързаляне Джон Кофлин. Двамата се състезаваха заедно в периода 2004-07 г.

Преди няколко години Кофлин беше осъден за изнасилването на поне 10 жени. Една от жертвите е именно Намиотка. Олимпийската бронзова медалистка Ашли Уогнър също обяви, че е била жертва на сексуално посегателство от страна на Джон Кофлин през 2008 г. Тогава тя е на 17 години, а той на 22.

Джон Кофлин се самоуби през 2019 г., след като беше признат за виновен от съда по обвиненията за изнасилване. Процесът беше един от най-големите скандали в историята на американското фигурно пързаляне.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    1 2 Отговор
    Преди 10 дена.
  • 2 зеленчук

    8 4 Отговор
    Само скендъли при тия амери.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чудо

    2 4 Отговор
    Не мога да разбера какво толкова преиграват от един секс, леле голяма драма. Ми то си е същото като упражнения за хубава фигура, с тая разлика, че като се отпуснеш, стигаш и до организми. Та какво, не да кажеш оня бил грозен, дебел, пиян и без зъби или с гадна миризма от устата. Сексът е съвсем нормална нужда на всеки организъм, престанете да изкривявате истината жени!

    Коментиран от #5

  • 5 Мнение

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чудо":

    Сексът е хубав, когато и двамата го искат.