Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 09:17 1 022 1

Кубрат Пулев с изненадваща визита в Сърбия, урежда два благотворителни мача

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • спорт-
  • ненад станкович

В последните дни у нас се спекулираше с всевъзможни съперници на Пулев, включително и Тайсън Фюри, но явно няма да го видим в подобна битка

Кубрат Пулев с изненадваща визита в Сърбия, урежда два благотворителни мача - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовата звезда Кубрат Пулев изненадващо посети сръбския град Димитровград, където в компанията на известния местен боксьор Ненад Станкович (45 г.), се срещна с хора от управата на града и с директора на местната туристическа организация, съобщава kurir.rs.

В резултат от разговорите следващия месец в града, пълен с етнически българи, ще бъде организирано спортно събитие за млади хора, желаещи да се занимават със спорт и по-специално с бокс.

Освен това Кобрата и Станкович се разбраха за два благотворителни мача - единият в София, а другият в Сърбия.

В последните дни у нас се спекулираше с всевъзможни съперници на Пулев, включително и Тайсън Фюри, но явно няма да го видим в подобна битка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не им стига

    0 0 Отговор
    Емо Каменов Валери Божинов та и тоя утепляк