Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 09:18 743 0

Сигнал за бомба стресна шефовете на Байерн Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • бомба-
  • сигнал за бомба-
  • футбол-
  • общо събрание

Събитието се проведе в залата на баскетболния отбор на баварците - "Ауди Доум"

Сигнал за бомба стресна шефовете на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Сигнал за бомбена заплаха е помрачил Общото събрание на Байерн Мюнхен в събота вечер. Събитието се проведе в залата на баскетболния отбор на баварците - "Ауди Доум". Присъстващите фенове и шефове на клуба са били евакуирани 30 минути след края на срещата, а на мястото на пристигнали експерти по експлозиви, които са претърсили мястото.

Асамблеята приключи в 22:42 часа, бомбеният сигнал е получен в 23:15 часа местно време. Едва в 1:04 след полунощ ръководството на баварския гранд е било допуснато в залата, за да си събере багажа. Именно тогава е приключило претърсването на района от полицията и специалистите.

На самото заседание президентът Херберт Хайнер беше преизбран за трети мандат. По време на срещата един от членовете на феновете - Михаел От, за пореден път е нападнал Ули Хьонес. От е сред най-яростните критици за спонсорския договор на баварците с Катар. Той е на мнение, че германският хегемон не трябва да има никакви отношения с арабската държава, която е обвинена за грубо погазване на човешките права.

Хайнер беше избран с одобрението на 83,3% от гласувалите. Той обаче отчете спад в доверието към него. Преди три години за Хайерн гласуваха 98,1%.

На събитието присъстваха треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман, а футболистите имаха четирима представители - Томас Мюлер, Йозуа Кимих, Леон Горетцка и Кингсли Коман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА