Last news in Fakti

23 Октомври, 2022 10:07 815 1

Френският защитник Рафаел Варан получи контузия, може да пропусне Световното първенство в Катар

  • варан-
  • франция-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • катар

Бранителят на Манчестър Юнайтед се контузи в 60-ата минута на мача срещу Челси

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан напусна терена със сълзи на очи по време на съботния сблъсък от Висшата лига срещу Челси, след като получи травма на коляното.

Френският национал се контузи в 60-ата минута на мача на "Стамфорд Бридж" и е под въпрос за Световното първенство по футбол в Катар, което започва след около месец, предава БТА.

Варан покри лицето си с ръце, докато плачеше и беше подкрепен от своите съотборници. Въпреки че не се нуждаеше от носилка, демонстрирайки недоволство от предложението, контузията е проблем както за клуба, така и за националния отбор на Франция.

"Трудно е да се каже как е той сега, защото е много скоро след мача. Трябва да изчакаме 24 часа и тогава ще разберем", каза мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг.

Защитаващият титлата си тим Франция има редица притеснения относно контузии. Н'Голо Канте от Челси ще пропусне турнира поради травма на бедрото, а халфът на Ювентус Пол Погба все още не се е завърнал на терена и все още часа своя втори дебют с екипа на гранда от Торино.

Франция започва кампанията си за Световното първенство срещу Австралия на 22 ноември, преди да се изправи срещу Дания и Тунис в група "Д".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям

    1 1 Отговор
    праз