Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 00:24 2 007 1

Меси, Мбапе и Неймар се развихриха срещу клетия Макаби Хайфа

  • псж-
  • макаби хайфа-
  • шампионска лига

„Парижани“ разпиляха противника с убийствена ефективност пред гола

Меси, Мбапе и Неймар се развихриха срещу клетия Макаби Хайфа - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ постигна една от най-изразителните си победи в евротурнирите, след като прегази със 7:2 Макаби Хайфа в предпоследния мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Лионел Меси и Килиан Мбапе се разписаха по два пъти, докато Неймар добави един, като междувременно тримата си поделиха и по няколко асистенции, сякаш за да докажат, че са смъртоносна сила, когато решат да работят заедно на терена.

Карлос Солер също попадна сред голмайсторите за „парижани“, а Шон Голдберг си отбеляза автогол в средата на втората част.

Почетните попадения за израелците бяха дело на сенегалския национал Абдулай Сек - по веднъж през двете полувремена.

По този начин ПСЖ си подпечата билетите за 1/8-финалите и заедно с Бенфика ще доиграят груповата фаза без излишно напрежение. Единствено остана да решат кой ще е първи и втори в групата.

Големият губещ обаче е Ювентус. Един от най-титулуваните европейски грандове има само 3 точки и дори е изправен пред угрозата да финишира на последно място в случай, че не победи французите след седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.