Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 08:16 746 0

Георги Костадинов се завърна на терена с асистенция при победа на АПОЕЛ

  • георги-
  • костадинов-
  • апоел-
  • кипър

Българският халф влезе в игра в 60-ата минута на мястото на Далсио

Георги Костадинов се завърна на терена с асистенция при победа на АПОЕЛ - 1
Снимка: Официална страница на Георги Костадинов във Фейсбук

Българският национал Георги Костадинов направи отлично включване за отбора си АПОЕЛ Никозия при победата над Паралимни с 2:0 в десетия кръг на кипърското елитно първенство, предава БТА.

Българският халф се появи на терена в 60-ата минута на мястото на Далсио. В добавеното време на мача Костадинов пресече пас на съперника в центъра на терена и веднага изведе Кингсли Сарфо, който направи 2:0 за домакините. Преди това Анастасиос Донис бе открил резултата за АПОЕЛ още в четвъртата минута на мача. Паралимни завърши с човек по-малко на терена заради червен картон на Марко Еман.

Георги Костадинов се завърна много силно на терена, след като той не бе играл в последните 3 мача на тима. Това бе и първият му двубой при новия треньор Владан Миливоевич, който водеше Цървена звезда доскоро.

С успеха АПОЕЛ се изравни по точки с втория Арис - по 21, и остава само на две от лидера Пафос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА