Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 08:50 1 734 2

Роналдо премина от футбола в кеча (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • астън вила-
  • манчестър юнайтед

На видеото се вижда как Кристиано, на когото треньорът Тен Хаг повери капитанската лента, тръшва на земята защитника на Астън Вила при загубата с 1:3 на „Вила Парк“

Роналдо премина от футбола в кеча (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо премина от футбола в кеча, единодушни са британските медии и феновете в социалните медии, останали изумени от схватката на португалеца с едно от най-яките момчета на Астън Вила – Тайрън Мингс.

На видеото се вижда как Кристиано, на когото треньорът Тен Хаг повери капитанската лента, тръшва на земята защитника на Астън Вила при загубата с 1:3 на „Вила Парк“. При атака на Юнайтед двамата са се вкопчили здраво един в друг на линията на малкия пеналт, но Рони, макар и почти 10 см по-нисък (той е 1,87 м, а Мингс – 1,96), пусна в действие железните мускули на ръцете и тялото си, и хвърли защитника на тревата.

В кеч федерацията WWE победата щеше да бъде присъдена на Крис, а коментаторите биха определили неговата хватка като "задушаващо тръшване", една от любимите на Гробаря.

Реферът Антъни Тейлър показа жълти картони и на двамата бойци, след като изгледа любопитната схватка на монитора.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 лоша

    1 2 Отговор
    В кеч федерацията ще яде толкова бой, колкото не е сънувал.