Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 10:10 1 260 1

Футболист на Лудогорец изпревари Меси и стана най-резултатният аржентинец в европейските лиги

  • лудогорец-
  • матиас тисера-
  • футбол

Той вече има 9 попадения от началото на сезона, като изпревари по този показател великия Лионел Меси, който има 7 гола за ПСЖ

 Футболист на Лудогорец изпревари Меси и стана най-резултатният аржентинец в европейските лиги - 1
Снимка: БГНЕС

Пред статистиката всички сме равни, а тя показва следното - с двата си гола при успеха с 3:2 над Локомотив (Пловдив) нападателят на Лудогорец Матиас Тисера стана най-резултатният аржентинец в европейските лиги, които се играят в цикъл есен-пролет.

Той вече има 9 попадения от началото на сезона, като изпревари по този показател великия Лионел Меси, който има 7 гола за Пари Сен Жермен.

Меси е отбелязал своите 7 попадения за парижани в Лига 1 в рамките на 12 мача, или по-точно казано 1057 минути. Капитанът на Аржентина бележи на всеки 151 минути. Тисера е отбелязал 9-те си гола само за 805 минути или иначе казано играчът на Лудогорец вкарва на всеки 89 минути.

Зад 26-годишния нападател на разградчани остава и Лаутаро Мартинес от Интер, който има 7 попадения. Звездата на “нерадзурите” е отбелязал своите голове в 14 мача и по-конкретно за 1135 минути. Така той вкарва на всеки 162 минути. С 6 попадения е Чими Авила от Осасуна. Той е отбелязал головете си в 13 двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така, така

    0 0 Отговор
    Тисиера изобщо не е лош играч, но всички останали в Лудогорец за нищо не стават. Отвратителни са за гледане, имам предвид като отбор, просто мъка, мъкаааа, нерви ми не издържат, отвратителен футбол, липсата на срамни погроми не означава, че се надиграваме с Бетис и Рома, а че онези си пазят силите за своите първенства, срам и позор, футболът ни е паднал толкова ниско. Караманджуков, ако още е там, време е да се маха, защото явно нюх за такива играчи като Марселиньо, Вандерсон и Мисиджан няма и никога няма да има.