Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 13:40 1 039 0

Агентът на защитник на Рома поиска обяснение от Моуриньо

  • рома рик-
  • карсдорп-
  • йохан хенкес-
  • футбол-
  • жозе моуриньо

Изненадани сме от изявленията на Моуриньо, които сочат Рик, без Моуриньо или Рома да споменават името му

Агентът на защитник на Рома поиска обяснение от Моуриньо - 1

Агентът на защитника на Рома Рик Карсдорп - Йохан Хенкес, поиска обяснение от старши треньора на "вълците" Жозе Моуриньо относно коментарите му, че един от неговите играчи е предал своите съотборници. Моуриньо заяви в сряда, че играч на Рома е показал лошо отношение по време на равенството 1:1 в Серия А срещу Сасуоло. Португалският треньор отказа да назове името на играча, но италианските медии съобщиха, че това е нидерландецът Карсдорп.

"Изненадани сме от изявленията на Моуриньо, които сочат Рик, без Моуриньо или Рома да споменават името му. Искаме обяснение от клуба за думите на треньора. Не е редно да се отнасяш така към играч, който играе за Рома от пет години", каза Хенкес пред нидерландската телевизия NOS. Карсдорп се присъедини към Рома през 2017 година от Фейенорд, а през този сезон изигра 11 мача за римляните.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА