Last news in Fakti

12 Ноември, 2022 14:50 1 477 1

Юрген Клоп: Нищо не поевтинява, понякога трябва да харчите

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • трансфери

Всички знаем как направихме два от най-големите трансфери в миналото - Алисон и Ван Дайк: Получихме пари от Барселона за Коутиньо и ги похарчихме разумно, бих казал

Юрген Клоп: Нищо не поевтинява, понякога трябва да харчите - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът Юрген Клоп говори за трансферната стратегия на Ливърпул.

"В структурата, която имахме, очевидно можехме да харчим пари, но винаги трябваше да гледаме и да питаме: "Колко спечелихме?" Винаги е било така, беше ясно.

Всички знаем как направихме два от най-големите трансфери в миналото - Алисон и Ван Дайк: Получихме пари от Барселона за Коутиньо и ги похарчихме разумно, бих казал.

Според мен начинът, по който действахме досега, ни доведе до сегашното ни положение. Но свежите пари не са грешка, нека го кажа така. Нищо не поевтинява и то не само заради инфлацията. Понякога трябва да харчите.

Ние сме развълнувани да дадем шанс на всички наши младежи и съм много уверен в въздействието, което ще направят в бъдеще, но от време на време трябва да използвате доказано качествени играчи. И в един идеален свят те също са млади, а не на 35 години!", каза мениджърът на Ливърпул .


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фикус

    2 1 Отговор
    понякога трябва да харчите...ЩЕ харчите,ако имате.