Last news in Fakti

16 Ноември, 2022 09:00 998 0

Франция понесе нов удар преди началото на Мондиал 2022

  • кристофър нкунку-
  • мондиал 2022-
  • едуардо камавинга-
  • катар 2022-
  • световно първенство

Нкунку е пострадал след единоборство с халфа Едуардо Камавинга по време на занимание в базата в Клерфонтен, след което е получил медицинска помощ

 Франция понесе нов удар преди началото на Мондиал 2022 - 1
Снимка: БГНЕС

Франция понесе нов удар преди началото на Мондиал 2022. Един от най-добре представящите се играчи на "петлите" през този сезон - Кристофър Нкунку, е получил контузия в лявото коляно по време на тренировка на базата на отбора в Клерфонтен днес и пропуска турнира в Катар.

Нкунку е пострадал след единоборство с халфа Едуардо Камавинга по време на занимание в базата в Клерфонтен, след което е получил медицинска помощ.

По-късно от френския национален отбор потвърдиха, че звездата на РБ Лайпциг отпада от състава за Мондиал 2022, тъй като няма да може да се възстанови навреме за форума. "Контузен по време на тренировка, Кристофър Нкунку отпада от Световното първенство. Цялата група споделя тъгата на Кристофър и му пожелава бързо възстановяване".

Според RMC Sport селекционерът на "петлите" Дидие Дешан ще повика нападателя на Айнтрахт Франкфурт Рандал Коло Муани за заместник на Нкунку.

По-рано през тази седмица заради контузия отпадна и защитникът на ПСЖ Преснел Кимпембе.

Първият мач на Франция на Мондиал 2022 е на 22 ноември срещу Австралия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА