Last news in Fakti

14 Декември, 2022 09:34 5 092 2

Нова версия за причината за смъртта на Миодраг Йешич

  • миодраг йешич-
  • футбол-
  • катастрофа-
  • цска

Считаше се, че 64-годишният Йешич е заспал зад волана и това е довело до фаталния удар с камион по шосето между Рума и Ярак

Нова версия за причината за смъртта на Миодраг Йешич - 1

Сръбското издание „Курир“ съобщи за пълен обрат относно причината за смъртта на Миодраг Йешич. Както е известно, бившият треньор на ЦСКА, Славия и Литекс загина на 8 декември при автомобилна катастрофа.

Считаше се, че 64-годишният Йешич е заспал зад волана и това е довело до фаталния удар с камион по шосето между Рума и Ярак.

Сега обаче бяха оповестени данни от направената аутопсия. Съдебните медици са установили, че сръбският специалист е получил инфаркт зад волана. Това е причината за смъртта му, а катастрофата е просто следствие на спиране на работата на сърцето му.

Както е известно, в понеделник Миодраг Йешич беше погребан в белградското гробище „Топчидер“ в семейния парцел и в съседство с гроба на дъщеря му Йелена, която също загива при катастрофа преди две десетилетия. Генерала, както беше известен сърбина в България, беше изпратен по последния си път от съпругата си Ирена, дъщеря си Тара и жената от първия му брак Гордана.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 14 Отговор
    Инфаркт не се получава за миг..........Разрив на сърцето става за няколко мига.При инфаркт се получава усет за нещо лошо!Ако караш автомобил и няма никой до теб е рефлексно действие:Намаляване на скороста и спиране.При заспиване действа същия принцип.....Намаляване на скороста .....Като човек не само със златен талон,но и карал нон стоп 24часа Нисан ванете в снежна буря ви го казвам......Сега като гъбар.....Понякога и най-добрите гъбари ядат смъртно отровни гъби.........Айде сега се концентрирайте върху новото правителство!
  • 2 Мангър

    1 1 Отговор
    Вакса?