Last news in Fakti

15 Декември, 2022 13:30 1 055 0

Томаш помогнал на Бащата да остане в Локо Пд

  • александър томаш-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • христо колев-бащата

Наставникът на Локо винаги се допитвал до славната фигура в историята на пловдивчани относно привличането на нови футболисти или освобождаването на такива

Томаш помогнал на Бащата да остане в Локо Пд - 1

Част от ръководителите на Локомотив (Пловдив) искали да махнат от клуба Христо Колев-Бащата, съобщава "Тема Спорт". През пролетта легендата на "черно-белите" бе назначен за главен скаут.

Напоследък обаче някои от шефовете му "вдигнали мерника". Старши треньорът Александър Томаш се застъпил за Колев и засега той остава на тази си длъжност при "смърфовете". Наставникът на Локо винаги се допитвал до славната фигура в историята на пловдивчани относно привличането на нови футболисти или освобождаването на такива.

Както е известно, наскоро на работа на "Лаута" се завърна Красимир Петров. Той бе уволнен тази есен от треньорския пост в Пирин (Благоевград).

От седмица "черно-белите" са в почивка, като на играчите са раздадени индивидуални програми, които трябва стриктно да спазват по време на паузата. Локомотив ще поднови тренировки на 6 януари (петък). Планиран е и лагер в Турция, който ще бъде от 15.01 до 31.01. Преди заминаването ще бъде изиграна една контрола.

Томаш и екипът му не спират да работят по зимната селекция. Засега сигурно е само едно ново попълнение - нидерландският десен бек Джовани Трупе от Твенте.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА