Last news in Fakti

18 Декември, 2022 13:03 1 031 0

Контузията на Пол Погба отлага завръщането му на терена

  • пол погба-
  • ювентус

Французинът не е играл вече половин година

Контузията на Пол Погба отлага завръщането му на терена - 1
Снимка: БГНЕС

Пол Погба няма да се завърне на 13 януари срещу Наполи, както бяха първоначалните прогнози, тъй като контузията в коляното му не отшумява, според очакванията, съобщи Goal.com.

Пол не е постоянен на тренировките, така че не мога да кажа кога ще се завърне. Това е истината и е важно да я съобщя, защото всеки ден ще възникват въпроси за възстановяването на Погба. Той все още не може да тича на тренировка“, каза Масимилиано Алегри на пресконференцията след успеха с 0:2 в приятелския мач срещу Арсенал.

Френският полузащитник се контузи още през лятото, когато водеше подготовка след завръщането си в Торино. В последствие се наложи операция на коляното и вече половин година не е стъпвал на терена.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА