Last news in Fakti

21 Декември, 2022 13:30 1 530 3

Фенове на футбола обраха банка в центъра на Буенос Айрес на живо по телевизията (ВИДЕО)

  • аржентина-
  • фенове-
  • футбол-
  • обир-
  • банка

От мерки за безопасност органите на реда прекратиха обиколката на футболистите, но пък множеството запалянковци отказа да си тръгне

Фенове на футбола обраха банка в центъра на Буенос Айрес на живо по телевизията (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Докато полицията беше заета да разпръсква стотиците хиляди фенове в центъра на Буенос Айрес, група мъже необезпокоявано разби банка и си тръгна спокойно с откраднато. Това се случи часове след края на парада по случай спечелената от националния отбор на Аржентина световна титла по футбол.

От мерки за безопасност органите на реда прекратиха обиколката на футболистите, но пък множеството запалянковци отказа да си тръгне. Стигна се до сблъсъци между униформените и привържениците в много райони в центъра на мегаполиса.

При един такъв, насред популярния площад с “Обелиска” на булевард “9 юли”, група мъже разби входа на клон на банка “Галисия” и изнесе сейф и други неща. Престъпниците изобщо не се притесняваха, като дори бяха паркирали бус, който натовариха с “плячката” и си тръгнаха. В кражбата се включиха дори други преминаващи хора, възползвайки се от момента. Всичко това беше предавано на живо от местни телевизионни канали, излъчващи случващото се.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е ТЕ ТОА ОТ КАМЕРУН⚽

    8 2 Отговор
    .....и оня (......)алкозависимия дето СЕГА Е в китай на игло терапия....даже ги поздрави..и им КАЗА да си връщат и островите...😀апропо ....меси ...да плати щетите☝
  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    8 3 Отговор
    Всичкото латинос са сигани брат ми.

    Коментиран от #3

  • 3 Като копейкин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    он си купи къща и кола със субсидията...