Last news in Fakti

23 Декември, 2022 09:52 1 172 1

Унгарци вадят 700 хил. евро за играч на Левски

  • андриан краев-
  • левски-
  • футбол-
  • мол фехервар

Интерес има още към централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба

Унгарци вадят 700 хил. евро за играч на Левски - 1

В последните дни много се зашумя около изходящ трансфер на национала на Левски Андриан Краев, пише "Тема спорт". Дефанзивният полузащитник е попаднал в полезрението на няколко чуждестранни клуба. "Сините" вече отхвърлиха предложение за него на турския Коняспор, а разглеждат такова и от израелски клуб. Най-актуалният отбор, в който Краев може да продължи кариерата си обаче е унгарския МОЛ Фехервар. Тимът е на 8-ото място във временното класиране. В него играе бившият халф на ЦСКА Рубен Пинто.

Офертата към Левски за правата на играча е в размер на 700 хил. евро. На "Герена" обаче се надяват да получат поне с 200 хил. повече за 23-годишния футболист, който през есента изигра общо 22 мача за "сините", в които вкара 3 гола.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов вече разкри, че в клуба са пристигнали няколко оферти за негови играчи, които надхвърлят милион евро. Интерес има още към централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    2 1 Отговор
    Вервам му !