Last news in Fakti

25 Декември, 2022 14:00 1 653 3

Антъни Джошуа иска да пусне рап албум

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • рап-
  • рапър

Бих искал да запиша мини-албум, защото в този живот винаги трябва да се опитваш да правиш нещо

Антъни Джошуа иска да пусне рап албум - 1
Снимка:

Антъни Джошуа сподели, че иска да пусне рап албум.

Бившият шампион в тежка категория ще дебютира като рапър през 2023 година. 33-годишният британец с корени от Нигерия вече е говорил с двама рапъри, които се интересуват от песен с него. Последната година не беше добра за Джошуа в бокса.

Той загуби титлите си от Алексаднър Усик в Лондон през септември 2021 година. През август тази година Джошуа получи реванш, но пак загуби с решение от Усик в Саудитска Арабия. Антъни рухна психически след битката и се държеше неадекватно.

Сега той планира рап песни, както и битки през 2023 година.

„Бих искал да запиша мини-албум, защото в този живот винаги трябва да се опитваш да правиш нещо. Ние живеем само веднъж, така че защо не ? Кога ще излезе мини-албумът на AJ ? Ще кажа, че може би догодина.

Ако имам свободно време, ще го направя с удоволствие. Вече съм говорил за това с някои музиканти. Говорих с рапърите Skrapz и Nines и те искат да запишат песен. Подобно сътрудничество би било много добро.“, каза боксьорът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мънкей

    2 0 Отговор
    биг бизнис хиър
  • 2 12345

    2 1 Отговор
    Веднага ще си го закупя и ще си го пускам за по лесно и.ждане.
  • 3 Ха-ха

    1 0 Отговор
    Не иска да се бие с крал Ман го, за да не му намести хип-оп мозъко!