Last news in Fakti

30 Декември, 2022 10:55 4 337 0

ЦСКА завършва един от входящите си трансфери преди старта на подготовката

  • саша илич-
  • цска-
  • трасфер-
  • селекция-
  • футбол-
  • зимна подготовка

Тимът от "Армията" работи много активно на трансферния пазар, като се разглеждат няколко опции, които да подсилят състава на Саша Илич

ЦСКА завършва един от входящите си трансфери преди старта на подготовката - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА прави всичко възможно да завърши един от входящите си трансфери преди старта на зимната подготовка. "Червените" се събират за медицински и функционални изследвания на 5 януари, а два дни по-късно е насрочена и първата тренировка за 2023 година. Именно на нея трябва да присъства и поне един нов футболист.

Тимът от "Армията" работи много активно на трансферния пазар, като се разглеждат няколко опции, които да подсилят състава на Саша Илич. Плановете на "Армията" са през зимата да бъдат взети двама класни футболисти, като при правилните условия в "Борисовата градина" да пристигне и трети. "Червените" имат сериозна нужда от подсилване най-вече на позицията зад нападателя, както и в ядрото на отбраната, където липсват скорост и умение да се изнася топката. В клуба водят разговори с бразилски плеймейкър.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА