Last news in Fakti

1 Януари, 2023 17:56 1 505 1

Астън Вила удари новогодишна плесница на Тотнъм насред Лондон

  • астън вила-
  • тотнъм хотспър

„Виланите“ имат повод за празник след тази победа

Астън Вила удари новогодишна плесница на Тотнъм насред Лондон - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм Хотспър започна новата 2023 г. със загуба с 0:2 от Астън Вила, като това се превърна в седми пореден мач, в който „шпорите“ инкасират поне два гола във вратата си. Рекордът им е 8 от ноември 1988 г., според Opta.

Попаденията паднаха през втората част след фрапантни грешки на Уго Лорис и Хари Кейн, за да може съответно Емилиано Буендия и Дъглас Луиз да се разпишат за „виланите“.

Трите точки означават, че Вила ще се доближи на два точки от горната половина на таблицата, докато Тотнъм остава извън топ 4 и дори може да се озове на шеста позиция, ако в понеделник Ливърпул се наложи в гостуването си на Брентфорд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    1 1 Отговор
    Унай Емери не е треньор за шампиони...,но отборите които ръководи винаги стоят здраво на терена...