Last news in Fakti

3 Януари, 2023 21:33 1 880 4

Валери Божинов се отказа от плановете за пенсия, за да подпише с пореден клуб от Втора Лига

  • валери божинов-
  • добруджа-
  • сашо ангелов

Той ще бъде играещ помощник-треньор на своя пастрок

Валери Божинов се отказа от плановете за пенсия, за да подпише с пореден клуб от Втора Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов не изтрая дълго в пенсия и днес стана ясно, че той ще се завърне на терена с екипа на Добруджа, съобщават родните спортни ежедневници.

„Божигол“ ще бъде помощник-треньор на своя пастрок - Сашо Ангелов, като в същото време ще бъде картотекиран, за да може да взема участие в мачовете, когато е необходимо.

Божинов в момента провежда мениджърски курс в Италия, като дори се появи информация, че ще кара стаж при Жозе Моуриньо и неговия Рома.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БожиГол

    10 0 Отговор
    Аз по принцип, пак казвам, никога не съм се отказвал от футбола, защото, пак казвам, за да се откажеш от нещо, трябва да си го започнал първо
  • 2 Бачо Киро

    2 0 Отговор
    Че колко да е внасял за пенсия... Да не говорим, че ме съмнява да е заделил за черни дни...
  • 3 Валерката

    1 0 Отговор
    Добруджа е като Левски, ама е в Добрич.
  • 4 Логично

    0 0 Отговор
    Валерката да го направят министър на спорта.Така всеки стадион ще бъде и чалготека.Приходи бол.Ще се продават и малки печени прасенца с дюлова ракия - любимата комбинация на "Божигол"!