Last news in Fakti

4 Януари, 2023 23:44 1 240 1

Летящият Джеко отне непобедимия статут на Наполи

  • един джеко-
  • интер-
  • наполи

Босненецът вкара поредното си попадение с глава

Летящият Джеко отне непобедимия статут на Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Интер нанесе първа загуба за сезона на Наполи с 1:0, благодарение на една класика в жанра от страна на Един Джеко в 56'.

Босненецът се извиси в наказателното поле, за да засече едно перфектно центриране от Федерико Димарко в конфликтната зона между защитата и вратаря. Това се превърна в гол, който ще свали „партенопеите“ от пиедестала, като в същото време ще върне „нерадзурите“ в борбата за челните места.

Андре Онана също изигра своята роля за трите точки на своя тим, защото в последните секунди бе предизвикан от Джакомо Распадори с удар от дистанция. Вратарят обаче спаси с една ръка, превърналото се в единствен точен удар за гостите в мача.

Симоне Индзаги има всички поводи, за да се гордее от своя тим, защото тактическите му указания сработиха перфектно. Единствено Димарко може да получи малко критики, защото през първото полувреме пропиля чиста възможност очи в очи с Алекс Мерет и позволи на стража да отрази. Малко облекчение обаче може да му даде факта, че бе отсъдена засада, която на повторенията изглеждаше изключително спорна.

Наполи все пак остава лидер в класирането с 41 точки, но лошата новина за клуба е, че Милан, Ювентус и Интер наваксват изоставането си съответно на 5, 7 и 8 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо юмручето

    3 0 Отговор
    4 на нула трябваше да свърши мача наполи нищо не направи цял мач