Last news in Fakti

6 Януари, 2023 14:00 1 047 1

От ЦСКА отказали две много големи оферти за свой нападател

  • браян морено-
  • цска-
  • футбол-
  • оферти

Самият Морено също е пожелал да продължи кариерата си в ЦСКА, където се чувства отлично

От ЦСКА отказали две много големи оферти за свой нападател - 1
Снимка:

Ръководството на ЦСКА е отказало две много големи оферти за своя нападател Браян Морено, пише „Топспорт“.

Едната е била за 2,5 милиона евро, а другата за 3 милиона. От ЦСКА държат колумбиецът да продължи да бъде част от отбора в преследване на голямата цел - титла на България.

Самият Морено също е пожелал да продължи кариерата си в ЦСКА, където се чувства отлично. Той има договор за още 3 години. 23-годишният играч записа 27 мача за "червените" във всички турнири и отбеляза 8 гола.

Браян не иска да тръгне по пътя на Жорди Кайседо, който на всяка цена държеше да напусне ЦСКА, а след това кариерата му тръгна стремглаво надолу и сега никой не го иска. Морено знае, че има още какво да даде на "червените" и те на него.

ЦСКА вчера представи много силно попълнение - Тобиас Хайнц. За него ще бъдат платени около 600 000 евро, което го прави най-скъпият входящ трансфер на ЦСКА за последните 20 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 8 Отговор
    И отбора не е цска, а " цска ТИРЕ София 2016" и оферта ще има обаче друг път.