Last news in Fakti

9 Януари, 2023 08:00 6 277 3

Мбапе се възмути: Зидан е Франция, недопустимо е подобно неуважение към такава легенда

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • ноел льо грае-
  • зинедин зидан-
  • франция-
  • амели удеа-кастера

Отново надменни изказвания, този път с допълнителен бонус - срамна липса на уважение, която обижда всички ни

Мбапе се възмути: Зидан е Франция, недопустимо е подобно неуважение към такава легенда - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Франция Килиан Мбапе бе един от първите, които реагираха на скандалното интервю, което президентът на Френската футболна федерация даде пред RMC. В него Ноел льо Грае заяви, че дори не би вдигнал телефона на Зинедин Зидан, ако той опита да се предложи за национален селекционер. Това обаче не се хареса на Мбапе, който написа коментар по темата на профила си в Туитър.

"Зидан е Франция, недопустимо е подобно неуважение към такава легенда...", написа Мбапе.

Спортният министър на Франция Амели Удеа-Кастера също се възмути от поведението на Льо Грае и поиска извинение от името на Зидан.

"Отново надменни изказвания, този път с допълнителен бонус - срамна липса на уважение, която обижда всички ни. И то към легенда на футбола и спорта. Един "президент" на първата федерация във Франция не бива да говори така. Моля за извинение за тези думи от името на Зинедин Зидан", написа Удеа-Кастера.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    13 6 Отговор
    Проблем вече във Франция е да си бял мъж. Затова на го искат Зидан

    Коментиран от #2

  • 2 Соваж бейби

    0 8 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Диде кога стана африканец?Зидан може да е добър ама хората си спомнят че и заради него Франция е загубила преди години,от там идва интригата.Не си спомням мъжо за кой момент каза ,а с Диде са стигнали до това ниво .Въпреки че последният път чичката направи голяма грешка от паника,стреса не е за годините му и на този.

    Коментиран от #3

  • 3 Франсе

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Пак казвам, научете българският език. Дано френският е по-добър, но едва ли.