Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 10:30 1 801 5

Легендата Курдов: Мачът с Черно море трябваше да се играе в Дубай

  • левски-
  • петър курдов

Петър Курдов с критика към "сините"

Легендата Курдов: Мачът с Черно море трябваше да се играе в Дубай - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият легендарен футболист на Левски Петър Курдов се изказа остро в типичния си стил за представянето на тима срещу Черно море, както и за зимната подготовка на столичани.

Ето част от най-острите фрази на Курдов, цитиран от "Тема Спорт".

"Според мен мачът трябваше да се играе в Дубай ("сините" тренираха около месец именно в Дубай тази зима). Преди ходехме на зимни лагери на дестинации със същите климатични условия, които се очакват за старта на пролетния полусезон. Смятате ли, че тези футболисти, които сега са в отбора, заслужават заплатите, които взимат? Под шеговита форма казах, че Къци, който се грижи за стадиона, може да смени Станимир Стоилов, защото и с него Левски ще е на шесто-седмо място".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНЖ

    19 1 Отговор
    Пешо Курдов е сериозно име. Прав е да изисква, по негово време условията и заплащането на футболистите са били далеч от днешните!!!
  • 2 Мдаа

    22 1 Отговор
    Обикновено Курдов дрънка злобни нападки заради изгонения си некадърен син, но този път поредната му такава нападка е точна.
  • 3 Този

    5 6 Отговор
    Пикаеше в рейса на Марица, докато им беше треньор, а децата му показваха средни пръсти на футболистите.
  • 4 МАЛКА пенсИЯ

    7 0 Отговор
    ПО-НЕГОВО,ВРЕМЕ(на Курдов),НЕ ВЗИМАХА20,30хилки,НООООООООООООООООООООООООО,ИГРАЕХА,ФУТБОЛ.РАЗДАВАХА,СЕ НА ТЕРЕНА.
  • 5 Мъри умното

    3 4 Отговор
    Ако не може в Дубай, най-добре в киев!