Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 21:00 1 727 3

В ПСЖ са твърдо решени да разкарат Неймар през лятото

  • псж-
  • неймар-
  • футбол

Според испанското издание AS в ПСЖ вече търсят купувач за Неймар, като за целта ще се намалят и заплатите в отбора след пет години и половина в клуба, след като той пристигна за рекорден трансфер от 222 милиона евро от Барселона

В ПСЖ са твърдо решени да разкарат Неймар през лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Френският гранд Пари Сен Жармен е твърдо решен да разкара Неймар през идното лято. През тази година бразилецът се радва на добър сезон в Париж, но се забърка в няколко неприятни ситуации със служители на клуба или свои съотборници, последната от която беше след загубата от Монако през уикенда.

Според испанското издание AS в ПСЖ вече търсят купувач за Неймар, като за целта ще се намалят и заплатите в отбора след пет години и половина в клуба, след като той пристигна за рекорден трансфер от 222 милиона евро от Барселона.

Излязоха видеоматериали, в които се вижда как Неймар псува по своя съотборник Витиня, след като той не му бил подавал достатъчно пъти топката. В съблекалнята пък бразилецът се нахвърлил на Юго Екитике, който не е бил доволен от нападението на отбора.

Веднага след това той насочил гнева си към директора – Луис Кампос. Медията съобщава, че определено сега има криза в съблекалнята на парижани и това е причината от френския клуб да искат да махнат №10.

Отделно на тези събития, Неймар е в сложни отношения и с феновете на отбора, след като преди две години опита да се върне в Барселона, което разгневи тифозите на ПСЖ. Дълго време той беше освиркван от привържениците, които в допълнение вдигаха обидни транспаранти спрямо него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПалавНИК

    3 0 Отговор
    Типично лилав.
    Никой не му подавал....
    Ми..... Некадърник си....
    Измислен герой.
    За нещастие си се родил по времето на Меси и Роналдо.

    Сега страдание.....
  • 2 Ами

    4 0 Отговор
    По - добре късно..... Авто гол с това ромче! Срещу малко пари, щях навреме да им кажа да не се набутват с него!
  • 3 Я пък този

    6 0 Отговор
    Тифози в Париж? Ти да видиш, тука само списвачите са капацитети сериозни