Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 23:00 1 385 19

Наско Сираков: Мъри Стоилов е едно огромно богатство за нашия клуб и го доказва всеки ден (ВИДЕО)

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • наско сираков-
  • левски-
  • ивайло ивко-
  • иво ивков

Днес Мъри навърши 56 години

Наско Сираков: Мъри Стоилов е едно огромно богатство за нашия клуб и го доказва всеки ден (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството, футболистите и служителите на Левски изненадаха с подаръци и торта треньора Станимир Стоилов. Днес Мъри навърши 56 години.

Те се събраха в тунела на Сектор В на стадион "Георги Аспарухов", като по няколко думи казаха Стоилов, Наско Сираков и Ивайло Ивков.

„Най-важното е да вървим напред, всички заедно. Има перипети в живота, има и проблеми, които човек, ако не може да ги преодолее и лесно се предава, обикновено го събаря, но както са казали: „Това, което не ни убива, ни прави по-силни“. Още един път ви благодаря на всички, да сме живи и здрави всички и бъдещи успехи на целия клуб“, заяви Мъри.

„Да ни е жив и здрав Мъри. От състезател още съм с него. Той е едно огромно богатство за нашия клуб и го доказва всеки ден. Благодаря на неговите възпитаници, че му направиха такъв страхотен подарък в събота (б.р. – загубата с 0:1 от Черно море). Мисля, че със следващите пет мача като победите поред, ще се реванширате, така че нещата са във вас. Дълги години да честваме твоя рожден ден тук в този тунел“, каза Наско Сираков.

„Да се зарадваш на това, което искаш толкова много години в твоя живот, а именно успехи на нашия клуб. Знам, че ти си го правил, когато си бил и извън него. Никога досега в професионалния си път не съм срещал човек като Станимир Стоилов, с такова доверие в това, което прави, с такова самочувствие за знанията и уменията си, които е придобил, човек, който умее да увлича и другите. Благодаря на съдбата и президента, който ме назначи преди 15 месеца, че имах това време и рамо до рамо с него мислихме за любимия си клуб. Каквото и да стане оттук нататък, това ще останат незабравими мигове за мен. Да си жив и здрав, обичам те“, се обърна изпълнителният директор Иво Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всеки ДЕНН

    8 1 Отговор
    ДЕНН идва от ДАННН!
  • 2 Крум

    26 2 Отговор
    А голямо богатство, няма що....да продължава да слага николета михайлов на вратата и да се оплаква от всичко....по добре бедни,ако той е богатството....

    Коментиран от #4

  • 3 аз съм

    22 3 Отговор
    Наско Сираков: Мъри Стоилов е едно огромно богатство за нашия клуб - направо си е съкровище, което ще ни закопае !!!
  • 4 Всички в Левски сте

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Крум":

    Голямо богатство ! Постоянно се вижда как светите и блестите
  • 5 Aлфа Bълкът

    21 4 Отговор
    Още преди да дойде Мъро казах, че ако ви го докарат, значи ще ви фалират.
    "Ууууу чорбар, ама туй, ама онуй..."
    И ко стана? Дойдохте на моя!

    Коментиран от #6

  • 6 Браво Войводо

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Aлфа Bълкът":

    Личи си че си закърмен с мляко от кв "Надежда"!
  • 7 3.14К

    13 2 Отговор
    При толкова показни обяснения в любов между мъже, се очаква скорошна изневяра в любовният триъгълник. Балкона на Жулиеъа във Верона отстъпи на тунела на Герена, където се видя светлина, след като кортаджията отвори външната врата пристигайки от помощното игрище.
  • 8 Щом е тъй...

    19 3 Отговор
    Взимай си богатството и се махай.
  • 9 Тити папаза

    12 2 Отговор
    Ей Богу, дорева ми се от емоции !
  • 10 ФКЛевски Дойна Крава

    9 2 Отговор
    Гн Раев Ако беше истински Левскар вямаше да се оправдаваш с минали дългове а ако трябва ще продадеш клуба символично за едно евро за неговото добро бъдеще
  • 11 един

    9 3 Отговор
    Не съм Левскар,но не мога да се начудя на тия хвалби,девет мача си без победа и накрая трньора е голямо богатство!Във футболните страни при такива резултати треньора досега щеше да бъде сменен.или най-малкото нямаше да бъде хвален,че и награждаван за най-добър треньор!"Комунизмът си отива" ни пееше Васко Кръпката преди трийсетина години,но май не си е отишъл още!
  • 12 Ники

    8 1 Отговор
    Дам .. да видим как ще продължи тая история .. защото най - голямото богатство няма да добута отбора в първата шестица .. далеч съм от мисълта , че само той е виновен за това … смисъл с тия топ играчи няма какво да стане , но в други ситуации трениора го отнася ..
  • 13 хамрун Вадуцки

    2 2 Отговор
    Да илядиш, Мъри. А ако те изгонят, винаги за тебе ще се намери работа на нашия стадион. Да чистиш трибуните и миеш тоалетните. И да знаеш, мача в Благоевград е единица, нали така говорихме.
  • 14 Стоян Александров

    4 1 Отговор
    Насю и Мъро ако сега бяха футболериНИКОГА, АМА НИКОГА НЯМАШЕ ДА ИГРАЯТ В ЛЕВСКИ, ЗАЩО ЛИ ??? ЗАЩОТО ЩЯХА ДА СА САМО РОЗОВИ И ТЕЗИ ДРУГАРИ НИКОГА НЯМАШЕ ДА БЪДАТ И ГЛЕДАНИ...ТАКЪВ ПОЗОР ЛЕВСКИ НИКОГА НЕ Е ПРЕЖИВЯВАЛ. ТАКАВА ПЕРАЛНЯ НА МРЪСНИ ПАРИ Е ЛЕВСКИ, ЧЕ ФАЛИТА Е НЕИЗБЕЖЕН. СЛЕДИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ.... ЖИВЕЙТЕ ВЕЧЕ С ТАЗИ ИСТИНА. НЕ СЛУЧАЙНО СЪРБИНА СЕ ОТКАЗА. ДОРИ НЕ КАЗА ИСТИНАТА. ТОЙ МНООООГОООО ДОБРЕ ЗНАЕШЕ ЗА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЛЕВСКИ, НОООООО ИМА ДРУГО. КАКЪВ СИН ПОЗОР.
  • 15 Майк Алън Патън

    2 1 Отговор
    Не е зле ! Като за 6-7-8 място и 8-9 мача без победа !
  • 16 Пийпинг ТОМ

    5 1 Отговор
    Хамрун Спарта от Малта също поздравяват Мъри с празника ! И му благодарят за чудесните емоции !
  • 17 свиреп ОХЛЮВ

    3 1 Отговор
    Мърю също беше играл в ЦСКА , ще го събличате ли и него ? Просто питам , че ми се гледа сеир !
  • 18 Стоян Александров

    4 1 Отговор
    А ДАНС, МАНС И ДРУГИТЕ АМЕРСКИ И РОБСКИ ДЪРЖАВНИ ХРАНИНИЦИ КОГА ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЛЕВСКИ ? ОМРЪЗНА МИ ВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ !!! ИЗМАМАТА Е ГОЛЯМА. ТОЗИ ЛЕВСКИ НЯМА НИЩО ОБЩО С НАШИЯ ЛЮБИМ ЛЕВСКИ, НИЩОООООО....КАКВА ИЗМАМА.... ХАЙДЕ ПРОВЕРКИ ДО ДУПКА, БОЮ НЕ Е НА ВЛАСТ СЕГА, КАКВО ЧАКАТЕ. ПРОВЕРКА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПОНЕ 15 ГОДИНИ. ДА ВИДИТЕ И БАТКОВ КАКВИ ГИ Е ДРОБИЛ, А СЛЕД МЕГО Е НАПРАВО ЧУДООООООО
  • 19 Камен

    1 1 Отговор
    Раев, вземай си голямото некадърно богатство и изчезвайте от Левски. Егати некадърните наглеци.