Last news in Fakti

19 Февруари, 2023 13:00 2 679 4

Венци Стефанов за съдията на мача с Лудогорец: Съмнявам се, че ще се справи!

  • венци стефанов-
  • славия-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • никола попов

Дано, дано, ама надали", категоричен бе босът на белите относно съдийството

Венци Стефанов за съдията на мача с Лудогорец: Съмнявам се, че ще се справи! - 1

Приезидентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази съмнения, че съдията Никола Попов ще се справи с мача в Разград. "Белите" гостуват на Лудогорец от 17:45 часа.

"Аз бих се радвал, но се съмнявам, че ще се справи. Дано, дано, ама надали", категоричен бе босът на белите относно съдийството.

Досега столичанинът е свирил цели 14 мача на Лудогорец на неговия стадион в елита и балансът в тях е повече от категоричен - 12 победи и 2 ремита, при голова разлика 35:8.

Стефанов говори и за представянето на орлите в Лигата на конференциите.

"Радвам се, че един български отбор е победил Андерлехт, който е име в европейския футбол. Не, категорично не разчитаме на това, че те ще мислят за реванша в Брюксел, че победата може да им окаже някакво влияние за двубоя срещу нас. Треньорът трябва да ги е гледал и той да говори за футбола. Ние си разчитаме на нашата игра, на нашите момчета, на бойкия дух на Славия. Галин Иванов ще ни липсва, но това е футболът", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 0 Отговор
    КАК да се СПРАВИ като ДОМУСкупува СЪДИИТЕ а и КОРУПЦИЯТА е ГОЛЯМА
    ДОМУС преди ГОДИНИ наруга ЖУРНАЛИСТ от ТЕМА СПОРТ който му зададе ТОЧЕН но за него НЕУДОБЕН въпрос ДОМУС се е САМОЗАБРАВИЛ от къде ТРЪГНАХА

    Коментиран от #2

  • 2 кУмУнист

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А че тоя тлъстия е в управата на БФС сто години, не е ли и негова вината, че домуса е купил цялото БФС, май едни неща го устройват други не. Заради тази амеба увеличиха лигата с още ненужни отбори и сега от трагичен, българския футбол стана нещо страшно, заради този синоубиец гледаме мачове като септември -хебър или Спартак Варна - Ботев Враца, така че да не ми се обяснява, че и той е ял от на Домусчиев парите, а за черното тото и Славия да не говорим

    Коментиран от #3

  • 3 ти вземи

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "кУмУнист":

    по-добре да коментираш представянето на Левски.
    Отново провал
  • 4 поръчка

    1 0 Отговор
    За съжаление, Венци се оказа прав.