Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 08:30 1 942 5

Бивш футболист на ЦСКА: В България ме посрещнаха с пистолет

  • цска-
  • футбол-
  • тиаго родригес-
  • пистолет

Португалецът игра за “червените” в периода 2017-2021 година, а в момента е част от втородивизонния турски Генчлербирлиги

Бивш футболист на ЦСКА: В България ме посрещнаха с пистолет - 1

Любопитна история, свързана с идването си в ЦСКА, разказа бившият плеймейкър на тима Тиаго Родригес. Португалецът игра за “червените” в периода 2017-2021 година, а в момента е част от втородивизонния турски Генчлербирлиги.

“Когато отидох в България, собственикът на клуба беше казал, че на летището ни чака един господин. Пристигнахме, видях един мъж с пистолет и си помислих, че трябва да е полицай тук, на летището. Никой друг не се появи. Обадихме се на президента, той настоя, че неговият човек вече е там. Казах, че там има само един човек с пистолет и босът потвърди: “Това е той”, разказа Тиаго пред tribuna.expresso.pt.

“Тогава минахме през много разрушени райони, видях колите по пътя и сякаш нямаше правила за шофиране, всеки правеше каквото си иска. Центърът на София е страхотен, но периферията е с много порутени сгради, много разруха. Рубен Пинто ми намери апартамент, всъщност аз се нанесох в неговия, защото той се местеше”, разказа още Тиаго Родригес.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 10 Отговор
    РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ имаше ДЪРЖАВА до 1989 ГОДИНА

    Коментиран от #4

  • 2 Левски 1914

    5 17 Отговор
    Какво цска та гони Ковачев на 09 09 2016г цска ФАЛИРА не се прави на ударен с мокър парцал през врата.
  • 3 Фактъ

    5 4 Отговор
    Този явно бърка София с някой от екзотичните му престой . А за футболните му качества да не говорим .
  • 4 Пеци

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Народната пеСпублика фалира два пъти Единият когато нац.предатели комунистите искаха да закрият държава с 1300 год.история и да ни вкарат като 16 реСпублика в империята на злото, вторият път през 90г когато червените куфарчета източиха и фалираха държавата.
    Да не говоря за "красивите" сиви панелки където ги нацвъкаха по всички градове.
  • 5 Хаха

    7 0 Отговор
    Тоя с пистолета го е прекарал през кв. Христо Ботев /Абисин маала/! Точно в София няма порутени квартали! В цяла България по селата да, но в София освен по "шведските" гета, другаде няма...