Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 09:18 1 891 2

ПСЖ иска да си върне Тухел, но той има условия

  • томас тухел-
  • псж-
  • футбол

Той настоява клубът да му гарантира, че нито един футболист няма да се ползва с протекциите на ръководството

ПСЖ иска да си върне Тухел, но той има условия - 1


Томас Тухел може отново да застане начело на Пари Сен Жермен, твърди “Ивнинг Стандард”. Според изданието шефовете на френския гранд съжаляват за уволнението на германеца през 2020 година и са готови отново да го назначат на поста. Очаква се съвсем скоро двете страни да стартират преговори.

49-годишният Тухел има желание да се върне на “Парк де Пренс”, но при определени условия. Той настоява клубът да му гарантира, че нито един футболист няма да се ползва с протекциите на ръководството, а освен това иска да се съсредоточи върху треньорската работа, без да взима пряко участие в селекцията.

След раздялата си с ПСЖ Тухел спечели Шампионската лига с Челси и изведе лондончани до 6 финала в рамките на 15 месеца, но в началото на настоящия сезон беше освободен.

Сегашният наставник на ПСЖ Кристоф Галтие е под сериозно напрежение заради слабите резултати в последните седмици. Парижани записаха три поредни загуби, а през уикенда драматично надвиха Лил с 4:3. Решаващ за съдбата на Галтие най-вероятно ще е реваншът с Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига. Първият мач беше загубен от французите у дома с 0:1.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шам фъстък

    2 0 Отговор
    Първо го изгониха,а сега искат да си го върнат. За къв дедовчеп?
  • 2 лют пипер

    6 0 Отговор
    ПСЖ без Тухел е издухел. Видя се ясно.