Last news in Fakti

3 Март, 2023 12:00 858 3

Турски елитен клуб следи нападател на Ботев (Пловдив)

  • антоан бароан-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • адана демирспор

В събота, 4 март, “жълто-черните” гостуват на Черно море, като мачът на "Тича" стартира в 15:00 часа

Турски елитен клуб следи нападател на Ботев (Пловдив) - 1

Турският елитен Адана Демирспор праща скаут да следи изявите на нападателя на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан, пишат местните медии. В събота, 4 март, “жълто-черните” гостуват на Черно море, като мачът на "Тича" стартира в 15:00 часа.

Този тим се намира на 5-о място във временното класиране в шампионата на комшиите и се бори за виза за евротурнирите. През зимата централният нападател бе близо до трансфер в Трабзонспор, но отказа и затова временно бе изваден от първия отбор.

Той обаче бе върнат в тима за рестарта на първенството. През кампанията 22-годишният Бароан има 18 мача с 10 гола в efbet Лига.

Ботев пък очаква да се подсили със скандалния офанзивен халф Амаду Думбия, който за последно е бил част от шведския Юргорден. В момента той е свободен агент и е гласен за заместник на продадения в Лудогорец Тодор Неделев.

Думбия вече е в Пловдив. Очаква се до дни Ботев (Пловдив) официално да обяви привличането му. Ганаецът ще е поредния чужденец при “канарчетата”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 подайте сигнал

    2 0 Отговор
    щом го следи кажете на полицията преследвачите в повечето случаи не мислят добро на жертвите си
  • 3 Алф

    1 0 Отговор
    Във Ботев ръководството може да не разбира много от футбол, но от ББ (бриметен бизнес) явно разбира!!!