Last news in Fakti

5 Март, 2023 14:15 4 692 3

Късна драма във Враца

  • ботев враца-
  • славия

Ботев с ценни три точки

Късна драма във Враца - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев Враца победи Славия с 1:0 в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадение в срещата бе дело на Браян Переа в 90-ата минута. Срещата бе изключително нервна, за домакините бяха изгонени Мартин Кавдански и Момчил Цветанов, докато за гостите червен картон получи Велко Йеленкович. С тази победа Ботев Враца е вече 11-и в класирането с актив от 22 точки, докато Славия остава на 6-а позиция с 35 пункта на сметката си.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    1 4 Отговор
    И сега какво излезе, че след като в Цеца и Леца няма българи, а Славия загуби от Ботев Враца, повтарям ВРАЦА то излезе, че националния Ни отбор ще е съатавен от българчетата от Враца. Ок. Няма проблем. Ще дойдат и двамата българи от Лудогорец и още двама от Числото и готов ти е Национала.....Аааааааа Левски може да даде татьовия нехранимайко заедно с Николетка за вратаче или поне за втори вратар, илиииии Николетка може пък да обедини футболните Ни национали като баджанаци само за една до две вечери. Както беше преди, нищо ново мяма да е. Важна е общата цел, а именно достойно представяне и загуби с по- малко от 4 гола, ако е възможно все пак...
  • 2 Нспп

    3 0 Отговор
    Борбата за 7мо място е безмилостно жестока. Освен първите 4 отбора, никой не иска да е в шестицата.
  • 3 фен

    6 0 Отговор
    Умникът,собственик,КВО СЕ ИЗОКА,по въпроса.ЧЕ ГИ КРЪСТИЛИ,,белият балет.СМЕХ.