Last news in Fakti

17 Март, 2023 14:15 2 284 1

"Меси, извинявай"

  • барселона-
  • лионел меси-
  • лапорта

Президентът на Барселона със специален разговор с Лео

"Меси, извинявай" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трансферната битка за футболните права на Лионел Меси е в разгара си. ПСЖ иска да преподпише с Лео, клубове от Саудитска Арабия и САЩ също са приготвили "торби с пари" за заплата на Меси, а сега в Испания се появи информация, че Барселона напира да си върне Лионел.

Барса предлага на Меси далеч по-скромно възнаграждение в сравнение с повечето оферти към 7-кратния носител на Златната топка.

Твърди се обаче, че съпругата на Лео - Антонела, и децата им искат да се завърнат в Барселона.

Лионел напусна Барса при леко скандални обстоятелства, а сега се сочи, че президентът на клуба от "Камп Ноу" Жоан Лапорта в телефонен разговор се е обърнал към Меси с:

"Извинявай".

Лионел Меси е юноша на Барселона, много добър приятел и бивш съотборник с треньора на Барса Шави и футболен любимец на настоящите млади звезди на гранда - Гави и Педри.

Сърцето сигурно тласка Лео към "Камп Ноу" и публиката, която скандира: "Барса, Барса, Барса".

Същевременно обаче се твърди, че таткото на Лионел - Хорхе, е на посещение в Саудитска Арабия и е получил лично оферта от 220 милиона евро годишна заплата за Лео, ако подпише с местен футболен гранд.

*Снимката е от времената, когато Лапорта и Меси държаха често титли в ръцете си с Барселона. Малко зад тях е Шави.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    12 0 Отговор
    Дали ще избере "Барса, Барса, Барса" или "кинти, кинти, кинти"