Last news in Fakti

27 Март, 2023 13:00 2 974 4

Марсело за Меси: Той е...

  • марсело-
  • лионел меси

Марсело Виейра с показателни думи за Лео

Марсело за Меси: Той е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Легендата на Реал Мадрид Марсело Виейра каза интересни думи за Лионел Меси. Както е известно, Меси пък е легенда на Барселона.

Футболното съперничество между Реал М и Барса не пречи на Марсело да се изкаже страхотно за Меси.

Виейра също така е бразилец, а Лео е аржентинец. Съперничеството в спорта между Бразилия и Аржентина също е грандиозно.

"Меси е невероятен футболист, той е най-силният противник, срещу който съм се изправял някога на терена", коментира Марсело, цитиран от "Атлетик".

Марсело Виейра е сред най-великите леви крайни защитници във футбола. Меси пък е 7-кратен носител на Златната топка.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    2 9 Отговор
    .естествено че са противници ..не случайно Бразилия отпадни на световно нарочноот Хърватия...за да не отидете да играе с Аржентина. . ..защото знаеха че ФИФА е купила всички мачове ..и един вид Бразилия трябваше да отпадне от Аржентина...но те няма как да понесат мисълта че на другия ден щеше да се говори че Бразилия е загубила Аржентина ..защото нямаше как да кажат ами то мача беше купен..затова хитро отпаднаха от хърватия,..а на Хърватия никой нямаше да и се сърди че са паднали от Аржентина...всъщност кога най сетне някой футболист или шеф от фифа ще излезе и като мъж ще продължат знае че всичко е това световно беше купено ..всеки мач всеки футболист всеки треньор...и че всичко беше организирано за меси ...и че това не беше световно а просто едни уредени приятелско първенството скалъпено за един сакат Кон на име меси ...който ще остане в историята единствено с това че е единствения футболист на планетата вкарал 7 дузпи на световно..по срамно и унизително нещо никой не е постигнал...ей това е цялата истина за меси дузпата...!!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Лео Дузпата

    3 10 Отговор
    Меси пък е елементарен медиен балон.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.