Last news in Fakti

14 Април, 2024 08:40 877 1

Меси и Суарес носят успеха на Интер Маями в истински трилър

  • интер маями-
  • херардо мартино-
  • футбол-
  • млс-
  • лионел меси-
  • луис суарес

Ерик Томи се разписа на два пъти за домакините в 6-ата и 58-ата минута, докато за гостите точни бяха Диего Гомес в 18-ата, Лионел Меси в 51-вата и Луис Суарес в 71-вата минута

Меси и Суарес носят успеха на Интер Маями в истински трилър - 1
Снимка: БГНЕС

Интер Маями продължава със силните си игри от началото на сезона в МЛС. Тази нощ играчите на Херардо Мартино побеидха състава на Спортинг Канзас Сити с 3:2 в истински трилър. Ерик Томи се разписа на два пъти за домакините в 6-ата и 58-ата минута, докато за гостите точни бяха Диего Гомес в 18-ата, Лионел Меси в 51-вата и Луис Суарес в 71-вата минута.

Срещата бе изпълнена с драма и обрати. Спортинг пръв откри резултата в 6-ата минута след удар на Томи от границата на наказателното поле.

Интер обаче сравнителво бързо изравни чрез Диего Гомес в 18-ата минута. Парагваецът получи прекрасен извеждащ пас от Лионел Меси и останал очи в очи с вратаря реализира за 1:1.

Самият Меси изведе гостите напред в 51-вата минута, разписвайки се със страхотна тупалка извън наказателното поле.

Съставът от Канзас обаче отново възстанови равенството в 58-ата минута с втори гол на Томи, този път удар от воле с помощта на гредата.

Интер все пак успя да стигне до победата в 71-вата минута. Гомес отне топката на лявото крило и подаде успоредно на голлинията за Луис Суарес, за когото бе детска игра да отбележи отблизо за крайното 2:3.

Тази победа изкачи Интер на върха в класирането в Източната конференция с 15 точки. Спортинг Канзас пък се намира на 7-ата позиция в Западната конференция с актив от 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    1 0 Отговор
    А там не се ли задава някакво цунами?!