Last news in Fakti

14 Април, 2024 09:59 631 4

Скравена оттегли жалбата си срещу вписването на Гонзо

  • бфс-
  • георги иванов-
  • скравена-
  • фк скравена-
  • футбол

На страницата си в социалната мрежа от Скравена обясняват, че решението е взето по време на заседание на Управителния съвет

Скравена оттегли жалбата си срещу вписването на Гонзо  - 1
Снимка: БГНЕС

Играещият в софийската четвърта лига отбор на ФК Скравена от едноименното село в Ботевградска община е оттеглил жалбата си срещу вписването на президента на БФС Георги Иванов, става ясно от публикация във Фейсбук.

На страницата си в социалната мрежа от Скравена обясняват, че решението е взето по време на заседание на Управителния съвет.

"След проведена среща между членовете на управителния съвет на ФК Скравена по повод възникналите разногласия в отбора с подадената жалба от президента на клуба г-н Петко Петков за оспорване легитимността за избор на президент на БФС, беше взето единодушно решение жалбата да бъде оттеглена.На 12.04.2024 взетото решение вече е факт. ФК Скравена пожелава успех на новоизбраното ръководство на БФС!", се казва в съобщението на клуба.

На 9 април се оказа, че председателят на клуба Петко Петков е депозирал жалба срещу резултатите от Конгреса за избор на президент на футболния съюз. Оказа се, че той е видял нарушения, за които не искаше да влезе в детайли, но е бил описал в писмото и новото ръководство на БФС не можеше да бъде вписано в търговския регистър.

Срещу избора на Георги Иванов обаче има още една жалба, която също е от аматьорски клуб. Преди няколко дни такова писмо депозира и Балкан 1952 (Варвара), който се състезава в областната група на Пазарджик. Балканци издигнаха за кандидат-президент бившия вратар Георги Градев, а сега са внесли и протест против резултатите от 15 март.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    5 3 Отговор
    Ето как набързо може да изкара някой лев или комплект екипи и топки един аматьорски отбор. И други трябва да последват примера им, така и така БФС не се сеща за тях, поне сега може да изкярят
  • 2 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор
    Парите дошли, ама май спрели пощенското записче на другите аматьори. Един едно време тъй вземаше пари от един назаем и връщаше на друг.
  • 3 Новичок

    1 1 Отговор
    Ще открива гонзакис стадион в с.Скравена, те така няма по продажен народ на света от Българският.Пфу...
  • 4 Габи

    1 0 Отговор
    Закона не трябва да дава право на никому неизвестни дребни отборчета и техните президенти селски дерибеи да спъват избора.