Last news in Fakti

14 Април, 2024 13:55 1 466 23

Левски - София Запад: Незнайни отбори се подиграват с нас на терена

  • левски-
  • фенове-
  • футбол-
  • левски - софия запад-
  • черно море

Публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...

Левски - София Запад: Незнайни отбори се подиграват с нас на терена - 1
Снимка: fakti.bg

Привържениците на Левски от "София Запад" обявиха, че ще предприемат действия след третата поредна загуба на любимия си отбор. "Сините" отстъпиха с 1:3 при гостуването си на Черно море снощи, а феновете заявиха, че Сектор Б на стадион "Георги Аспарухов" ще остане празен за домакинството на Берое идната събота.

От "Левски - София Запад" се обявяват против "гаврата на ръководството" с вековния клуб. "Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...", пишат феновете.

Те са категорични, че е дошло време за действия. Първото от тях ще бъде бойкот на мача с Берое идния уикенд. "Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април - сектор Б остава празен!", гласи още написаното от привържениците.

Цялата позиция на "Левски-София Запад":


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жа омра

    26 5 Отговор
    Така е. На "Баязид Подуяне" все космоса МУ пречи, а ако не е космоса, ще е Прокобата, НЪЛ ТЪЙ ??!!!
  • 2 Шизофен 1914

    24 5 Отговор
    До преди две седмици футболисти и треньор афишираха амбиции за шампионска титла, след ГРАНДИОЗНИТЕ ПОБЕДИ на отборите от ДЕСЕТО МЯСТО НАДОЛУ, дойде май времето на истината за бъдещия шампион на Б група ??!!! Говедата ги онодиха 10 пъти за последните 3 мача! Мале, мале!!!Говедата, дори не са комични - ЖАЛКИ СА !!!

    Коментиран от #13

  • 3 Хаха

    28 7 Отговор
    ...най-обичаният отбор .. и в същото време най-мразеният от всички останали . Заради безбройните аванти на държавата към тях .
  • 4 СЗО

    20 4 Отговор
    Е поне този път не са им виновни съдиите......или терена.
  • 5 Някой

    16 4 Отговор
    Това нещо, на което Наско Сираков е собственик не е моя Левски. Моя Левски беше убит от Наскоро Сираков, когато уволниха Иво Ивков и изгониха Мъри.

    Докато Наско Сираков се раз орежда на Тереза, това не е моя отбор. Даже си мисля, че е по-добре да фалира и да изчезне. Отколкото Наско Сираковци и Мило Борисовци да се гаврат с символа на милиони сини българи.

    Празния стадион е началото на края на "пазителя" на акциите.

    Една години след изгонването на Мъри леснаха свалените гащи на Наско.
  • 6 Лецкар

    17 3 Отговор
    А защо не оставихте този сектор празен срещу ЦСКА? За да биете феновете от сектор А ли? Срещу бирой и калъфка под мишница е лесно да се правите на мъже!
  • 7 Петър

    15 2 Отговор
    Н. Сираков е най-малко виновен. Негова задача е да намира финанси за отбора. Е,почти успява и с помощта на публиката.Но от там насетне има много въпроси,на които трябва да има решение.
    Боримиров какви задължения има?Кой доведе ментетата "Куршума" и Фернандес? Защо отбора отпада през второто полувреме?Защо в отбора липсват основни играчи в мачовете с основните съперници? И въобще Костов може ли да се справи при това състояние на отбора?
  • 8 КОТарАК

    19 7 Отговор
    като чета простотиите на ,,левскарите..все повече зауважавам ЦСКА , въпреки че съм Варналия-Черно Море!/нашият враг , общ е Лудогорец! и престанете да живеете в миналото , когато цяла БГ ви захранваше с футболисти

    Коментиран от #20

  • 9 Опа

    15 1 Отговор
    Не знайни отбори ли? Пирин? Та те имаха и със сигурност имат по добра школа от вас и Цска то от Ловеч и от Лудогорец. Само цветни купувайте. Време е да намалите егото си. Шампион не се става от днес за утре. Необходимо е време и пътят не е осеен с рози.
  • 10 ИсторикА

    7 4 Отговор
    няма по НеЗнайни отбори лефски и ццка, колко пъти си сменяха собствениците ??? какво общо имат с отборите на МВР и на НА ??? нищо, абсолютно нищо .......
  • 11 Амиии

    8 0 Отговор
    ...така трябва, предлагам завинаги да лишат от присъствието си стадионите на България, така може и нормалните хора да се завърнат по трибуните!
  • 12 Чики рики

    3 5 Отговор
    Адмирации за тези фенове. Едва ли това ще трогне "видния специалист" Костов и подобните му. Ще продължат с олигофрените си тъпи заключения и оправдания. Дошло е време да се реже гноясалото си кокал. Трябва генерална промяна към дейностите по модела Мъри и Иво.
  • 13 Левски 1914

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Шизофен 1914":

    Вие от 2016г ставате шампиони, гледайте си МЕНТЕТО, че като загубите от Ботев пак ще пиша стихотворение.
  • 14 Факт

    12 0 Отговор
    Левски беше велик отбор когато играеха само българи в него.

    Коментиран от #15

  • 15 Опа

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Факт":

    А, е това е Факт
  • 16 све

    11 1 Отговор
    Тези ако бойкотират мача, много нормални хора ще отидат спокойно на стадиона.
  • 17 Герен

    5 0 Отговор
    СОФИЯ ЗАПАД ВИЕ СТЕ НАЙ ВЪРЛИТЕ ПРЕВЪРЖЕНИЦИ НА СИКТИРА. САМО СИ ВЗЕМАТЕ ЛЕПТАТА ОТ НЕГО И СИ МЪЛЧИТЕ. ПАЗИТЕ ГО КАТО БЕБЕНЦЕ.
    ИМАМ НАДЕЖДА НА ТЕЗИ ФЕНОВЕ С ВИНКЕЛИТЕ ОТ ПЕРНИК. ТЕ СА НАДЕЖНИ.
    ОКОПИРАНА ДЪРЖАВА ОКУПИРАН ФУТБОЛ.
  • 18 обичам Варна и Черно море

    9 2 Отговор
    Най-нормалното нещо е да паднеш на Тича.Играеш срещу най-стар отбор и първи шампион по футбол на България .Спомни си 1924г!
  • 19 Тино

    7 2 Отговор
    Ама Вие може би се мислите за Реал Мадрид.
    Смешници, слезте на земята.
  • 20 Варната

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Четирибуквените с централа Масква бяха захранвани с футболисти и крепени от партията . По - добре не пиши глупости , че излагаш Варна !

    Коментиран от #23

  • 21 Рефер

    6 2 Отговор
    Отборчето от ПодуЯне е голям резил ...
  • 22 Попето

    7 1 Отговор
    ”Великия”Мърлю писа,че с него Левски щял да бъде шампион,че ЦСКА и на сън се стряскат от Левски и винаги ще губят мачовете от страх.И...избяга с подвита опашка точно преди мача с полуделия от страх ЦСКА.Това ли е героят за когото плачете,който уж не вземаше заплата(60000),плюс10% от входящи и изходящи трансфери.Ако сте грамотни смятайте.Добавете и 11поредни загуби.А сега ревете още на третата.Идиоти сте и идиоти ще останете.
  • 23 ЛЕВСКИ СПАРТАК отбора на всички власти

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Варната":

    КЗЛефски