Last news in Fakti

14 Април, 2024 19:16 717 0

Ново нулево равенство между Етър и Крумовград след две греди и отменен гол

  • етър-
  • крумовград-
  • футбол

Етър и Крумовград завършиха 0:0

Ново нулево равенство между Етър и Крумовград след две греди и отменен гол  - 1

Етър и Крумовград завършиха 0:0 мача помежду си от 29-ия кръг на Първа лига. Гостите на два пъти уцелиха гредата, след удари на Матей Шимич и Алекс Колев, докато попадание на домакините, дело на Серигне Файе в началото на второто полувреме, пък бе отменено заради нарушение на Иван Василев срещу вратаря на Крумовград Янко Георгиев.

В 8-а минута бе първата по-сериозна възможност и то на сметката на гостите, като Патрик Луан надбяах противниковите защитници и стреля към вратата, но Ангел Мартинов внимаваше и успя да спаси. Десетина минути след това Александър Колев отне топката добре и показа чудесен дрибъл, след което опита късмета си от сериозна дистанция, но не успя да затрудни вратаря на Етър.

В 37-а минута Крумовград изпълни корнер, а центрирането бе великолепно и намери Матей Шимич, който изпълни ножичен удар и се получи феноменално, но топката се отби от гредата.

Малко след това Джунейт Али видя празното пространство и пробва бомбен шут от дистанция, но отново Мартинов беше на мястото си и изби встрани.

В 49-а минута Етър изпълни заучено пряк свободен удар, като топката бе центрирана от левия фланг след чудесната техника на футболист в "лилаво", а топката влетя във вратата на Крумовград след удар на Серин Файе, но попадението бе отменено поради нарушение срещу вратаря Янко Георгиев.

Двайсетина минути преди края на редовното време Етър отправи първия си точен удар, след като появилият се като резерва Ловре Кнежевич овладя на границата на наказателното поле и опита удар, но Янко Георгиев успя да спаси.

В 80-а минута след изпълнение на корнер Матей Шимич бе оставен непокрит, а двама играчи на Етър се сблъската, но бранителят не успя да уцели вратата от чиста позиция. В 86-а минута Александър Колев получи великолепна топка в наказателното поле и овладя чудесно на гърди, след което стреля мощно, но след получилият се рикошет кълбото се отклони от напречната греда.

Това равенство усложни още повече задачата на Етър в битката за оставане в елита, като "болярите" са твърдо на последното 16-о място с 14 точки, докато Крумовград е 6-и с 41.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА