Last news in Fakti

29 Март, 2023 10:10 1 510 1

Обрат със звезда на Аржентина

  • анхел ди мария-
  • ювентус-
  • футбол-
  • серия а

Световният шампион най-вероятно ще удължи контракта си с Ювентус до лятото на 2024 година

 Обрат със звезда на Аржентина - 1

Анхел Ди Мария е близо до нов договор с Ювентус. Преговорите между двете страни са в напреднала фаза и почти сигурно аржентинското крило ще остане в гранда от Торино и през следващия сезон.

Предстои да бъдат уточнени още някои детайли, но те едва ли ще са проблем. Желанието на самия футболист е да продължи да носи екипа на Ювентус, независимо от информациите, че има вариант да се завърне в Испания и да подпише с Атлетико Мадрид.

Световният шампион най-вероятно ще удължи контракта си с Ювентус до лятото на 2024 година. През настоящия сезон той има 24 мача и 8 гола в Серия “А”, а освен това е направил и 7 асистенции.

Припомняме, че само преди няколко дни се появи информация, че Ди Мария може да премине в Атлетико Мадрид


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОЗИ

    0 0 Отговор
    АРЖЕНТИНЕЦ Е ВЕЛИК И ЮВЕ ТРЯБВА ДА ГО ЗАДЪРЖАТ