Last news in Fakti

2 Април, 2023 21:00 908 1

Аржентински клуб иска да привлече Меси!

  • нюелс олд бойс-
  • псж-
  • лионел меси-
  • футбол

Любимият отбор на Бълхата в аржентинския футбол е именно Нюелс Олд Бойс и това може да е един от аргументите той да подпише с "Прокажените"

Аржентински клуб иска да привлече Меси! - 1
Снимка:

Неяснотата около бъдещето на Лео Меси се увеличава, след като и аржентинския Нюелс Олд Бойс изрази желание да привлече суперзвездата.

Любимият отбор на Бълхата в аржентинския футбол е именно Нюелс Олд Бойс и това може да е един от аргументите той да подпише с "Прокажените". Вицепрезидентът на клуба Пабло Алегри обясни, че ще се опитат да направят всичко възможно, за да го привлекат, защото феновете искат да го видят в аржентинската Суперлига.

"Ще вървим към мечтата ни Меси, хората трябва да го почитат тук. 100% е желанието ни Меси да дойде в Нюелс. Това е мечта на всеки. Нюелс би бил най-гледаният отбор на континента", обяви той в интервю за предаването "Ni más ni menos" на La Red Rosario.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорушка

    0 0 Отговор
    Той няма да се върне в Аржентина. Том нарко мафията иска да го изнуди подобно развалината в коаято се превърне Мародона.