Last news in Fakti

7 Април, 2023 20:30 3 626 3

Трагедия: Откриха трупа на спортист, има следи от ухапвания

  • спорт

Нападение от мечка водеща версия за смъртта му

Трагедия: Откриха трупа на спортист, има следи от ухапвания - 1
Снимка: БГНЕС

Трупът на изчезналия в планината италианският лекоатлет Андреа Папи бе открит в до горски път край град Контре (Франция). По тялото има рани по корема, дълбоки драскотини и ухапвания, а според разследващите, водещата версия за смъртта му е нападение от мечка.

Според първоначалните данни от разследването, спортистът е тренирал в района, когато е атакуван от животното. Предстои тази версия да бъде проверена чрез аутопсия.

Малко преди нападението 26-годишният Папи се свързал с близките си и им изпратил видео с гледки от планината Пелер. Той обаче се забавил и след като никой не успял да се свърже с него в продължение на няколко часа, започнало издирване.

В акцията се включили близо 100 души, включително пожарникари и планински спасители.

На кървавата следа попаднали специално обучени кучета, които в крайна сметка открили и тялото на бегача. Въпреки че нападенията от мечки са рядкост, това не е първият трагичен случай в района. Миналия месец турист и кучето му също станаха жертви на свирепа атака, предава "БЛИЦ".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село Козлодуй

    2 5 Отговор
    дано се оправи човека, уж лекоатлет пък не може да надбяга една мечка

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Баба меца

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "село Козлодуй":

    По добре питай онези с разместеното дюшеме от природозащитните организации. Те ще ти развият локуми кво и защо.