Last news in Fakti

10 Април, 2023 17:40 4 317 10

Любимата на Роналдо разпали страстите, показвайки семейната яхта

  • джорджина родригес-
  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • яхта-
  • ал насър

Това предизвика истинска война сред нейните 48,5 милиона последователи в Инстаграм, като за часове снимките събраха над 17 000 коментара

 Любимата на Роналдо разпали страстите, показвайки семейната яхта - 1

Джорджина Родригес разпали страстите с публикация в социалните мрежи, показвайки семейната яхта. Това предизвика истинска война сред нейните 48,5 милиона последователи в Инстаграм, като за часове снимките събраха над 17 000 коментара. Равнодушни няма, преобладават тези в двете крайности.

„Онзи летен ден, в който купихме яхтата. Плюс няколко кадъра от едно вълшебно лято. Красив поглед към едно красиво време“, написа любимата на Кристиано Роналдо и предизвика лавина от думи.

Снимката показва двойката и тяхната яхта на заден план, Azimut Grande 27 Metri, която те закупиха преди три години на цена, която ще надхвърли шест милиона евро. Кристиано и Джорджина можеха да бъдат видени на борда на тази лодка това лято на Балеарските острови.

„Май си все така надута. Дори критиките не могат да те върнат на земята. Поучи се от християнството, то учи на смирение“, е само един от поредицата осъдителните коментари. „И какво сега – защо показваш целия този лукс, всичките тези чанти. Казваш „нашата лодка“, май си забравила за онази гарсониера под наем“, пише друг последовател.

„А като не я харесвате, защо я следвате“, отвръщат върли фенове на чернокосата изгора на Кристиано.

„Спрете се. Толкова критики заради онова, което има. Научете се да се радвате на щастието на другите, не бъдете егоисти. Тя не е виновна, че някой друг е беден“, защитават я други.

Има и такива, които обясняват, че Джорджина печели именно от подобни публикации. Плащат ѝ за снимки на всички онези скъпи вещи, бижута и дрехи, които тя носи и показва.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    8 3 Отговор
    Да са живи и здрави, да се наслаждават.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 патето Яки

    4 0 Отговор
    Красота, можеше и повече да покаже.
  • 4 Фарс

    9 1 Отговор
    Дълбоко пазена и много скъпо струваща тайна е, че Кристиано Роналдо има рядко генетично заболяване, касаещо мъжетвените му функции , поради което не може да създава деца. Болестта се нарича синдром на Клайнфелтер , при което хромозомите му съдържат повече женски Х хромозоми, вместо нормалните Х У . Поради това, той е много комплексиран и хвърля всичките си възможности да се доказва в спорта и да поддържа външен имидж. Това е причината да няма собствени деца, не може да бъде и пълноценен мъж интимно и си създава семейство чрез суругантно родени деца и жена на която плаща голяма заплата , като Джорджина. Така всички са доволни и изглеждат щастливи, което е част от договора. Тя в замяна получава купища скъпи подаръци, известност и тв участия, а той получава похвали колко е велик. Всичко е един голям платен театър

    Коментиран от #6

  • 5 Шест милиона

    4 0 Отговор
    Не са много.Ако нямат самолет и скъп автомобил..,....
  • 6 тренер

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Фарс":

    Дори и да приемем, че е така то той вина няма, природата едни неща дава, други взима! Такъв е живота!
  • 7 Ммм...да

    8 2 Отговор
    Така се живее брате,като имаш кинти.Иначе караш трошляци,бачкаш за 1200лв. и се прибираш в душегубката при грозната си жена и досадните деца,барабар с кучето и котката.Еххх...
  • 8 Топ сикрет

    11 1 Отговор
    И аз съм чел за заболяването му преди време. Той като е разбрал, че не може да има деца и не може да е със жена, още като много млад си е поръчал първото дете от суругантна майка. После плаща на манекенки да се коментира, че са му били любовници . Затова има комплекси и си слага подплънки в гащите да изглежда надарен. Жената с която живее е избрана да ражда ин витро и да мълчи уж децата са негови и са много влюбени. Такава му била съдбата, няма пълно щастие. Тази нация обича големи семейства и много деца, затова имитират голямо щастливо семейство . И за Том Круз се говори, че има същата болест. Много са амбициозни и хвърлят сили и енергия в друга посока и не допускат много хора до тях.
  • 9 европейски Коминтерн

    2 0 Отговор
    Горе-долу толкова струва яхтата и на Рафа Надал, пък той има бая по-малко кинти от гелосания.
  • 10 Жената е

    2 0 Отговор
    бивша келнерка, какво да се очаква?!.....