Last news in Fakti

10 Април, 2023 18:40 1 725 0

Тежък удар за Байерн Мюнхен преди сблъсъка със Сити в Шампионската лига

  • байерн мюнхен-
  • ерик-максим чупо-мотинг-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига-
  • футбол

34-годишният нападател има проблеми с коляното и няма да лети с отбора за Англия, където на 11 април ще се проведе първият мач от сблъсъка

Тежък удар за Байерн Мюнхен преди сблъсъка със Сити в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Байерн Мюнхен Ерик-Максим Чупо-Мотинг ще пропусне първия мач на тима от четвъртфиналите на Шампионска лига срещу Манчестър Сити, съобщиха от пресслужбата на отбора.

34-годишният нападател има проблеми с коляното и няма да лети с отбора за Англия, където на 11 април ще се проведе първият мач от сблъсъка.

През сезон 2022/23 футболистът записа 28 мача за Байерн във всички турнири, като отбеляза 17 гола и направи 4 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА