Last news in Fakti

23 Септември, 2013 11:29 753 0

Алегри: Балотели трябва да си мълчи

  • милан-
  • алегри-
  • наполи-
  • балотели

Алегри недоволен след поредната глупост на нападателя

Алегри: Балотели трябва да си мълчи - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Милан Масимилиано Алегри не бе никак доволен от поведението на Марио Балотели след загубата с 1:2 от Наполи а "Сан Сиро". Нападателят вкара почетния гол за своя тим, а освен това пропусна дузпа. Първият пропуск от "бялата точка" в неговата кариера. Той обаче за пореден път демонстрира буйния си нрав и си изкара втори жълт и червен картон след последния съдийски сигнал.

"Не съм говорил все още с Марио, но разбрах, че си е изкарал втори жълт картон. Срещу него бяха извършени доста нарушения в интерес на истината", заяви Алегри на пресконференцията след мача.
 
"Като цяло обаче играта му бе добра. Той трябва да промени поведението си. Когато мачът е свършил, по-добре да си замълчиш, вместо да спориш с рефера. Аз лично съм против това футболистите да изпадат в истерия".
 
"Мисля, че се представихме прилично от техническа гледна точка. Дори смея да твърдя, че това беше и най-доброто ни представяне през сезона. Този път обаче нямахме късмет, тъй като пропуснахме дузпа и уцелихме греда. Освен това допуснахме и доста глупав гол. На всяка цена трябва да подобрим играта си в отбрана", добави той. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА