Last news in Fakti

14 Април, 2023 22:30 3 147 1

Челси готви сериозна чистка, маха големи имена

  • челси-
  • футбол-
  • висша лига-
  • франк лампард

В момента Челси е 11-и в таблицата във Висшата лига и изостава от 4-ия Манчестър Юнайтед на 17 точки

Челси се стреми да премахне големи имена от състава си, след като похарчи много в предишните два трансферни прозореца. Тъй като изглежда малко вероятно "сините" да играят в Шампионска лига догодина, лондончани ще трябва да се разделят с няколко играчи, за да спазят всички финансови изисквания.

В момента Челси е 11-и в таблицата във Висшата лига и изостава от 4-ия Манчестър Юнайтед на 17 точки. Хората на Лампард загубиха от Реал Мадрид с 0:2 на четвъртфиналите на Шампионската лига и ако не успеят да компенсират изоставането, ще пропуснат европейския футбол догодина, което ще доведе до огромни финансови загуби.

Челси може да се раздели с Мейсън Маунт, Н'Голо Канте, Пиер-Емерик Обамеянг и Рубен Лофтъс-Чийк заедно с много други, за да балансират своите финанси. "Сините" също ще трябва да се ограничат от привличането на нови играчи през следващия сезон, въпреки потенциалните летни продажби.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 имаджин

    0 0 Отговор
    "Челси" от първи в таблицата,отиде 11-ти. "Реал"-Мадрид ги отвя. Сините имат много слаба защита и не атакуваха вратата на испанския отбор. Така няма как да вкараш голове,а ще ти вкарат,както и стана. 2:0 си е сериозен резултат за този мач в турнира. Лондончани не трябваше да си разпродават футболистите и да се пълнят с тъмнокожи. Резултатът е унизителен.