Last news in Fakti

25 Септември, 2013 17:13 706 0

Милан ще търси реванш, Юве с тежко гостуване

  • серия а-
  • милан-
  • ювентус

Рома гостува на Сампдория, а Наполи има наглед лесна задача срещу новака Сасуоло

Милан ще търси реванш, Юве с тежко гостуване - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Тази вечер ще се изиграят осем срещи от петия кръг на италианската Серия „А“. Шампионът Ювентус гостува на „Бентегоди“ във Верона, за да се изправи срещу местния Киево. Въпреки че на хартия „бианконерите“ не би трябвало да имат проблем със спечелването на трите точки, „летящите магарета“ доста често измъкват равенство срещу именития си съперник, който трябва да внимава. Статистиката сочи, че в три от последни пет мача между двата тима „Старата госпожа“ не е успявала да вземе трите точки.

Киево започна колебливо сезона, спечелвайки само 4 точки, докато Юве има 10. Според медиите на Апенините Бардзали, Асамоа и Видал ще получат почивка, а в игра ще се завърнат Буфон и Киелини, които не играха в последния кръг. Възпитаниците на Антонио Конте трябва да търсят задължителна победа, защото предстоят пет много тежки мача срещу Торино, Милан и Фиорентина в Серия „А“, и Галатасарай и Реал (Мадрид) в Шампионската лига.

Милан гостува на Болоня в търсене на реванш за загубата от Наполи у дома в последния кръг. „Росонерите“ са фаворити, но домакините са пределно мотивирани да запишат първа победа през сезона. Звездата на тима Марио Балотели ще пропусне срещата заради наказание. Масимилиано Алегри няма да може да разчита и на Монтоливо, Кака, Ел Шаарауи, Бонера и Пацини. Въпреки контузените и наказани играчи, Милан трябва да вземе трите точки, за да е конкурентен на другите топ отбори в калчото. Болоня няма победа над тима от Милано от далечната 2008 година.

Рома, който имат пълен актив от 12 точки, гостува на Сампдория, а Наполи има наглед лесна задача срещу новака Сасуоло.

Вижте пълната програма за 5-ия кръг на Серия „А“:

24 септември (вторник):
Удинезе – Дженоа 1:0
25 септември (сряда):
21:45 часа, Болоня – Милан
21:45 часа, Киево – Ювентус
21:45 часа, Лацио – Катания
21:45 часа, Ливорно – Каляри
21:45 часа, Наполи – Сасуоло
21:45 часа, Парма – Аталанта
21:45 часа, Сампдория – Рома
21:45 часа, Торино - Верона
26 септември (четвъртък):
21:45 часа, Интер - Фиорентина


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА