Last news in Fakti

21 Април, 2023 13:00 1 375 11

Левски даде старт на най-новата инициатива, която трябва да спаси клуба

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • бизнес клуб левски

Гости на откриването бяха хора от бизнеса, пред които бяха представени възможностите за участие в клуба и стратегията му

Левски даде старт на най-новата инициатива, която трябва да спаси клуба - 1

На специално събитие в столичния Гранд хотел Милениум София бе даден официален старт на Бизнес клуб „Левски“. Присъстваха председателят на Управителния съвет Борислав Георгиев, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ АД Наско Сираков, членът на Надзорния съвет на „ПФК Левски" Венцислав Димитров, председателят на Управителния съвет на "ПФК Левски" Даниел Боримиров и учредители на Фондация „Спорт в България“.

Гости на откриването бяха хора от бизнеса, пред които бяха представени възможностите за участие в клуба и стратегията му. „Целта е да се формира общност от компании и успешни предприемачи, които искат да подкрепят „ПФК Левски“. Сред каузите на Бизнес клуб „Левски“ е да помогне на „Левски“ да се справи с изплащането на задълженията към Националната Агенция за приходите. Но не само. Бизнес клубът ще подкрепя и финансира отбора по отношение на развитието на спортно-техническата част, детско-юношеската школа, маркетинговата и административната му дейност“, обясни председателят на Бизнес клуба Борислав Георгиев. Той уточни, че новата организация обединява предприемачи и фирми, чиято кауза е да помагат на футболния клуб.

"Принадлежността към Бизнес клуба носи престиж на включилите се в него, защото са водени от безкористното желание да допринесат за съхраняването на идеята „Левски“, като споделят ценности и спортна страст със свои съмишленици", допълни Георгиев.

Повече за Бизнес клуб „Левски“ можете да намерите на https://levskibusiness.club", се казва в изявлението на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пажин

    11 1 Отговор
    А Илияна секретарка ли ще е..., че малко е дръпнала водата и не се котира, като едно време

    Коментиран от #6

  • 2 Селянин

    17 1 Отговор
    Това вървеше едно време с лесните крадени пари. Сега вече ако си сериозен човек с бизнес инвестираш в нещо което ще донесе някаква възвращаемост. Да наливаш пари в българският пропаднал футбол е загубена кауза. По добре ги дари на някой приют или помогни на някой болен човек, а не да помагаш на шматки да обикалят чаготеките.

    Коментиран от #3

  • 3 Тоа па

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Селянин":

    Що бе брато ? Виж как Гела си пере мръсните пари през Лудогорец.
  • 4 дай 5

    3 1 Отговор
    на-ъзов.....
  • 5 Мило Борисов

    10 0 Отговор
    И от там ли ПалмсБет ще прибира по 10% от приходите?
  • 6 чака

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пажин":

    златната вода?!Ама веке е суха....
  • 7 Красимир Петров

    5 0 Отговор
    Държавата затъва,а всички медии ги вълнува само Левски.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Жалка работа

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Красимир Петров":

    Правят цигански номера и чакат Боко да им опрости милионите към държавата.
  • 9 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Красимир Петров":

    Ами какво да ги вълнува МЕНТЕТО ли?
  • 10 Само Левски

    0 0 Отговор
    Щом и Боримиров е там, всичко е ясно - Таки ще ги претака! И после -никой не чул и не видял! Всички ще са невинни, не са знаели! Добре, че феновете им са първосигнални и Раев може да бъде у лево!
  • 11 Велин

    0 0 Отговор
    И за заплати, за заплати... На Наско, Дани, .... и още куп пиявици. За ръководителите на фен клубовете.... Абе, да има "колкото повече, толкова повече"...